Honutcha i matverksfinal

elsa hoinutcha

Idag gick jurybedömningen i matverk av stapeln, där jag tävlar med mitt senaste tillskott i kombuchafamiljen – Honutcha. Och vad är Honutcha undrar ni då förstås.

Honutcha är en variant på kombucha, fast bryggd med mindre socker och smaksatt med lokalproducerad ljunghonung från södra Närke.  Honutchan skiljer sig från den vanliga kombuchan då den har en något kraftigare smak och karaktär, och passar bra som måltidsdryck som ett alkoholfritt och hälsosamt alternativ till t.ex. öl.

Honutchan uppmärksammades både i p4 Örebro, NA:s webb-TV och i papperstidningen. Reportagen kan återses här:

Jag har nu gått vidare till regionfinalen. Vinnaren utses på Örebro slott den 16/11. Håll tummarna!

Det här inlägget är publicerat i Kombucha. Bokmärk permalänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>