Jag är tillbaka

10409592_693373944080103_8660723741611539993_n

(Bilden – mitt senaste projekt – elcykelutmaningen i klimatsmart vardag.)

Från frilansande klimatentreprenör i Uppsala, till fast anställd som mat- och klimatstrateg på kommunledningskontoret i Örebro. I Mars bar flyttlasset av och omställningen var enorm. Att börja på ett nytt jobb och en ny stad är spännande och utvecklande på många sätt, men det har tagit mycket av min tid och energi och blogga har stått ganska långt ner på min prioriteringslista.

Fram tills idag.

Då skrivandet fortfarande måste konkurrera med dans, svampplockning, odlande och annat kul man vill hinna med på sin fritid, kommer bloggandet inte ske lika frevkent nu som förut. Jag jobbar nu mer efter devisen kvalité över kvantitet,  men för vad det är värt – jag är tillbaka.

 

 

 

Det här inlägget är publicerat i Personligt. Bokmärk permalänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>