Uppehåll

Kära bloggläsare! Som ni säkert har märkt så har bloggen varit lite eftersatt under de senaste veckorna. Orsaken till detta är att jag har flyttat, klippt mig och skaffat ett jobb. För 2,5 veckor sedan gick flyttlasset till Örebro, där jag nu bor i ett kollektiv på Måsvägen och jobbar som strategisk planerare med inriktning mot mat och klimat på Örebro kommun.

Det är väldigt kul och spännande, men det tar upp det mesta av min tid och energi för tillfället. Jag kommer därför ta ett uppehåll i bloggandet, men jag är tillbaka igen när allt har lugnat sig.

Ha det bra så länge så hörs vi snart!

 

Det här inlägget är publicerat i Personligt. Bokmärk permalänk.

En kommentar till Uppehåll

  1. milla säger:

    Vad kul att du kommit till min stad och att du får bra saker in i kommunen jippi:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>