Hållbar mat som specialkost?

1378839_10202149289683449_1891230205_n

Just nu pågår ett uppror bland föräldrar som har tröttnat på en ohållbar livsmedelsindustri där miljökrav och djuretik får stryka på foten till förmån för röda prislappar. Fantastiskt exempel på att alla kan göra skillnad. Även du.

 

Det här inlägget är publicerat i Klimatsmart, Livsmedelsdebatt. Bokmärk permalänk.

En kommentar till Hållbar mat som specialkost?

  1. Mia säger:

    Asbra! Men bra också för föräldrarna att samarbeta kanske? OM denna mat är dyrare riskerar det annars kanske att bli så att vissa får denna bättre mat och några andra får ännu sämre mat. Eller vad tror du? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>